Press "Enter" to skip to content

4 gode råd når du skal holde åbent hus

0

Åbent hus er en naturlig del af processen om at få sit hus solgt, og det er primært her at køberen vil tage sin endelige beslutning, om det bliver til et køb eller ej. Derfor er det din opgave som sælger at gøre din bolig så attraktiv til boligfremvisningen som overhovedet muligt, og det vil vi hjælpe dig med. Vi vil i denne artikel give dig 4 gode råd til dagen, hvor du skal holde åbent hus.

Indsaml data om de besøgende

Når du skal indkalde til et åbent hus, kan det være en god ide at lave en speciel formular, de potentielle købere skal udfylde inden de tilmelder sig dit åbent hus. Dette er både en måde at filtrere de useriøse henvendelser fra på, men det er også en god mulighed for at indsamle noget data om de potentielle købere. Det kan være vigtigt at vide noget om de besøgendes køn, alder, nuværende bopæl, måske endda deres profession. På den måde kan du have en bedre ide om, hvordan du kan tilpasse indretningen og pyntetingene til den målgruppe, der kommer og ser din bolig.

Det selvsagte – rengøring

Dette råd er nok en naturlig del af at holde åbent hus for en stor gruppe af mennesker, men det er vigtigt at få rengjort hele boligen. Det er meget svært at se muligheder i en bolig, hvis den er rodet og uoverskuelig. Sørg derfor for ikke have at have for mange ting rundt omkring, og måske lige huske at pudse dine vinduer og støvsuge en ekstra gang. Læs mere om pudsning og udskiftning af vinduer her. Dermed ikke sagt at din bolig skal være begrænset til nogle få møbler, da det er vigtigt for de potentielle købere at kunne forestille sig, hvordan det er at bo i boligen. Dog er det en god ide at gemme elementer, der deler vandene lidt væk, så det i hvert fald ikke vil have en indflydelse på det endelig udfald.

 

Tip dine naboer

Hvis du desperat ønsker at få din bolig solgt, kan det være en god ide at give et lille hint til dine naboer om, at du holder åbent hus. På den måde kan de være med til at give et godt helhedsindtryk af kvarteret din bolig, ligger i. Du kan bede dine naboer om at være åbne og imødekommende overfor de potentielle købere, der har taget ud og set din bolig. Gode naboer betyder utrolig meget for købsbeslutningen, da det for mange er her de skal bo i rigtig mange år, og derfor vil man gerne være en del af et lille hyggeligt fællesskab.

Husk lækkerierne

En god måde at give dine potentielle købere en varm velkomst på er ved at stille nogle lækkerier frem. Det behøver ikke at være det helt store, men det vil stadig være en del af helhedsindtrykket af din boligfremvisning. Det kan derfor være en god ide at stille noget chokolade og nogle småkager frem samt noget kaffe frem, og måske noget saftevand/juice til de mindre børn, så sikrer du dig i hvert fald, at der er lidt til alle. Lækkerier er også altid en god icebreaker, når man skal invitere dem indenfor.

Forhåbentligt gav disse tips dig noget inspiration til, hvordan du kan holde et succesfuldt åbenbart hus, som afslutningsvist vil lede til et salg af din bolig. Hvis du har problemer med at få din bolig solgt, vil vi anbefale at du henvender dig til en boligadvokat, som er ekspert indenfor området. Boligadvokaten slipper dig ikke før boligen er solgt. Klik her hvis du vil i kontakt med en erfaren boligadvokat.

Comments are closed.